Barncancerfonden

Bästa Sponsor

Från djupet av våra hjärtan, till er alla – STORT TACK för att ni så generöst har bidragit till årets svenska rekordinsamling (8 team) som inbringade fantastiska 13.433.255 kronor till Barncancerfonden.
Vi vill även tacka för att ni under året har funnits vid Team Rynkeby Göteborg’s sida i den gemensamma kampen att besegra barncancer. Ni är ovärderliga för oss och för projektet, men framför allt för barnens framtid!
2015 har varit ett oerhört lärorikt år där vi i teamet har träffat medmänniskor som genom denna hemska sjukdom har förlorat sina älskade barn, men vi har även träffat de som genom framgångsrik forskning har haft lyckade behandlingar där barnen numera kan leva ett vanligt liv igen.
Vi har träffat så många genuint varmhjärtade och generösa medmänniskor som har följt och hjälpt oss i kampen och även om projektet handlar om sorg och förtvivlan för de drabbade familjerna har glädje varit ett av ledorden i vårt team där vi alla känner att vi tillsammans med er gör skillnad för barnens framtid.
Tanken med projektet är att växa genom att öka antalet deltagare och team för varje år och därmed skapa möjlighet till fler och större evenemang där vi kan sprida kunskap kring sjukdomen och naturligtvis att ta den redan rekordstora insamlingen till ännu högre höjder!
Team Rynkeby Göteborg har funnits i två härliga år och går nu in på sitt tredje där de nya Kaptenerna Michael Alphov och Jörgen Hyckenberg har rekryterat ett toppengäng som redan är igång med event och insamling och vi hoppas naturligtvis på er ovärderliga generositet och fortsatta förtroende där vi tillsammans kämpar för att alla barn i framtiden ska få växa upp utan den fruktansvärda sjukdomen!
Låt oss bjuda på en liten tur genom vårt gemensamma år via det bifogade bildspelet där vår fantastiska fotograf, Robert Vanstone, genom fotolinsen skildrar hur vårt arbete har fortlöpt under året.

Det kan inte sägas nog, Ni är en mycket viktig och stor del i vårt insamlingsarbete och vi är evigt tacksamma för att ni är med i kampen.
Varmt TACK från oss alla i Team Rynkeby Göteborg 2015!